Lanolina – tai riebalų panašus vaškas, gaunamas iš avies vilnos. Jis naudojamas kaip drėkinantis ir apsauginis komponentas kosmetikoje (kreminuose, lūpų balzamuose) bei vaistuose (pvz., tepaluose odos iritacijoms gydyti).
Pavyzdžiai:
- Lūpų balzmas su lanolinu.
- Kūno kremas sausai odai.
- Tepalas nuo įtrūkimų krūtų tešimo metu.
Jūsų pataisymai bus išsiųsti moderatorių peržiūrai, jei informacija tikslesnė/taisyklingesnė
ji bus patalpinta vietoj esamos.